Asiakkaat

Mitä mieltä asiakkaat ovat Supermutsin opeista? Mikä oli tilanne, mitä teimme, millä fiiliksillä homma eteni (vai etenikö?) ja missä mennään nyt? Tältä sivulta löydät ihan oikeiden ihmisten kokemuksia Supermutsin eri valmennuksista.

Ruokavalioneuvonta


Tanja-Maria (ruokavalioneuvonta, 3 vk) otti yhteyttä ”sohvalla löhöten ja uutta motivaatiota keräillen”. Ensimmäiset viestimme olivat Tanja-Marian puolelta hyvinkin skeptisiä, kaikenlaista kun oli tullut jo kokeiltua ja yleisfiilikset oman hyvinvoinnin ja elämän suhteen olivat aika allapäin.

Yksityiskohdista sovittuamme ryhdyimme hommiin. Tanja-Maria lähetti ruokapäiväkirjaansa kuvina WhatsAppin kautta. Ateriarytmi oli melko hyvässä muodossa, joten paneuduimme alusta asti sisältöön. Suurimpana haasteena oli lämpimien aterioiden puute. Sovimme, että kaapit tongitaan läpi / tehdään kauppalista ja mietitään tulevien päivien lämpimät ruuat etukäteen.

Päivien edetessä viestit alkoivat muuttua iloisemmaksi ja ote elämäniloon alkoi taas löytyä. Innostus ruuan laittamiseen oli löytynyt! Herkkuja, reissupäiviä ja treffi-iltojakin mahtui ruokapäiviin, siitä huolimatta kilot alkoivat karista.

Valmennuksen jälkeen Tanja-Maria on pystynyt (ilman kärsimyksiä ja kituuttelemisia) jatkamaan samalla ruokavaliolla ja kilot ovat jatkaneet putoamistaan.

Tanja-Marian omat kommentit:

”Sain ruokavaliooni taas järjen mukaan Supermutsin ohjauksessa (ja kurissa 😉 )Oon tosi tyytyväinen, että laitoin meiliä. Suosittelen!”


Anu (ruokavalioneuvonta, 3 vk) on äitiyslomalla pienen vauvansa kanssa. Päivärytmi on sekaisin ja väsymys on vallitsevana mielentilana. Kun Anu otti yhteyttä, päivät alkoivat napostelemalla ja ensimmäinen varsinainen ateria syötiin vasta myöhään iltapäivällä, jos silloinkaan.

Valmennuksen aikana keskityttiin ateriarytmin säännöllistämiseen. Anulle tuli melkoisena yllätyksenä syötävän ruuan määrä, kun napostelut ja herkut vaihdettiin varsinaiseen ruokaan ja huomioon otettiin vielä päivittäisten vaunulenkkien ja imetyksen aiheuttamat miinuskalorit. Raskauden tuomia kiloja lähti valmennusviikkojen aikana muutama aineenvaihdunnan hörähtäessä käyntiin.

Anun omat kommentit:

”Valmennuksesta jäi päällimmäisenä käteen tieto, että voi hyvillä mielin syödä kunnon ruokaa paljon ja että oman jaksamisen kannalta olisi tärkeää pitää ruokarytmistä kiinni. Olo on ollut pirteämpi!”


Etävalmennus


Sonja (etävalmennus, 3 kk) on uraorientoitunut ja kiireinen. Valmennuksen alkaessa Sonja teki pitkiä työpäiviä, vietti paljon aikaa autossa ja eli autossa naposteltavilla eväillä ja satunnaisilla lounailla. Kalorit jäivät monesti puoleen päivän tarpeesta, veto oli pois ja energiat päivän päätteeksi täysin nollissa. Salilla käymistä edusti salikortin omistaminen.

Tavoitteeksi asetettiin säännöllisen liikunnan mahduttaminen arkeen ja kalorien nostaminen kulutuksen tasolle. Keskusteltiinpa valmennuksen aikana myös työpaikan vaihtamisesta, joka sekin tuli ajankohtaiseksi valmennuksen loppupuolella. Valmennuksen aikana arkeen tehtiin monta pienempää muutosta ja yksi iso oivallus: tässä ei olla enää nuoria, oma hyvinvointi on ihan oikeasti otettava tosissaan.

Sonjan omat kommentit:

”Etävalmennus oli paras valintani pitkään aikaan. Valmentaja Maija on rautainen ammattilainen ja tehokkainta juuri tässä on keskittyminen muutoksen aikaansaamiseen henkisellä puolella hyvien treeniohjeiden lisäksi. Maija perehtyy asiakkaidensa elämään täysillä ja on empaattinen mutta määrätietoinen ja päättäväinen. Suosittelen tätä vilpittömästi kaikille, jotka haluavat tehdä elämästään parempaa!”