Valmentaja

Ei ole helppoa mutsin elämä. Kaiken kiireen ja stressin keskellä podetaan huonoa omaatuntoa jokaisesta suuhun menneestä herkkupalasta ja lapsen kuumeen takia väliin jääneestä jumpasta. Joka maanantai aloitetaan tolkuton kärvistely ja tsemppaaminen tahdonvoimaa uhkuen. Keskiviikkoon mennessä on jäljellä enää kauhea nälkä, sokerin himo, väsymys ja päällimmäisenä tunteena pettymys omaan saamattomuuteen. Ei kuulosta kauhean hauskalta elämäntyyliltä.

Levosta ja palautumisesta huolehtiminen, riittävä ja joustava syöminen, liikunnan ilo ja hyvä fiilis ovat oman elämäni ja valmennustyöni perusta. Kun asiat ovat tasapainossa, voi keho ja mieli hyvin!

Supermutsin valmennusfilosofia:

  • Suunnitelmallisuus
  • Sopeutuminen
  • Vastuunkanto

Ravinnon, levon ja liikunnan pyhä kolminaisuus mahtuu jokaisen arkeen helpommin, kun asioita on sopivassa määrin suunniteltu etukäteen. Elämässä asiat eivät kuitenkaan koskaan mene täysin suunnitelmien mukaan, joten on tärkeätä osata sopeutua vallitseviin olosuhteisiin. Jokainen päivämme taas on täynnä valintoja – asioiden tekemistä ja tekemättä jättämistä. Tekemistämme valinnoista vastuun voimme kantaa vain itse.

Kuka?

Olen Maija Mehtonen, Personal Trainer (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), laihdutuksen lopettanut ja elämisen aloittanut äiti, kuntosaliharrastaja ja suklaan ystävä.