Jumppakalenteri

Kevään 2019 treenit

Supermutsin ryhmäliikuntakausi pyörähtää käyntiin viikolla 2 ja jatkuu aina viikolle 15 asti. Viikolla 8 lomailemme. Tunneilla yhdistellään kehonpainoliikkeitä ja puntteja siten, että jokainen voi tehdä treeneistä juuri niin raskaat itselleen, kuin haluaa! Ilmoittautumiset ja lisätiedot: maija@supermutsi.com

Kevätkausi 70 € (1 treeni viikossa) tai 110 € (2-4 treeniä viikossa = kyllä, saat käydä halutessasi kaikilla tunneilla)

 

Tiistaisin 18.00-18.45 Rapakuntoreenarit Karvetin monitoimitalolla / alkaa 8.1

Torstaisin 18.00-18.45 Rapakuntoreenarit Karvetin monitoimitalolla / alkaa 10.1

Lauantaisin 10.00-10.45 Supermutsijumppa Merimaskun koululla (lapset saa ottaa mukaan!) / alkaa 12.1

Sunnuntaisin 17.00-18.00 Merimaskun täydellisten naisten sunnuntaijumppa Merimaskun koululla / alkaa 13.1

 

Rapakuntoreenarit (ja sellaiseksi itseään luulevat)

Rapakuntoreenarit tekee just sen minkä jaksaa, eikä tippaakaan enempää. Meillä saa aina ottaa tauon, kun siltä tuntuu. Liikkeet ei sisällä askelkuvioita, hyppyjä eikä pomppuja. Ketään ei myöskään kiinnosta, miten vähän painoja pistät tankoon. Tee vaikka ilman. Pääasia, että tulet paikalle! Treeniryhmiä on kaksi, toinen tiistaisin ja toinen torstaisin (á 70 €). Voit myös käydä kahdesti viikossa (yht. 110 €).

Supermutsijumppa

Supermutsijumppa on treeni äidille, jonne voi ottaa lapset mukaan. Ei tarvitse stressata, jos oma lapsi kiukuttelee tai itkee tai joudut vaikka imettämään kesken treenin – kaikki mukanaolijat ovat samassa jamassa.

 

Merimaskun täydellisten naisten sunnuntaijumppa

Vuodesta 2014 asti pyörinyt jumppa ei ole toistaiseksi tuottanut näkyviä tuloksia. Kannattaa silti tulla kokeilemaan, voittaahan sitä joku lotossakin jotain joka viikko!