Personal Training

Oletko aina haaveillut oman Personal Trainerin palkkaamisesta? Ahdistaako ajatus treenaamisesta yli-innokkaan, koko elämänsä urheilleen duracellpupun kanssa, joka ei vaan tajua, että kun sanot ettet jaksa, niin OIKEASTI TARKOITAT SITÄ?

Pistäpä viestiä, niin treffataan vaikka kevyen kävelylenkin tai kahvikupin merkeissä, ihan maksutta. Jos kemiat kohtaa, niin mietitään sinulle sopiva valmennuspaketti.

Toiminta-alueena Personal Training Turku, Naantali, Merimasku, Rymättylä, Raisio, Masku ja lähikunnat.

Elämänmittainen matka 

12 kk / 199 € kk / 46 tapaamista
6 kk / 199 € kk / 22 tapaamista 

Takana kymmeniä enemmän ja vähemmän menestyksekkäitä laihdutuskuureja. Puntarilla viittä vaille tai yli kolminumeroiset lukemat. Taustalla ahmimishäiriö tai muuten vaan venkoutunut suhtautuminen ruokaan. Pää haluaisi mennä, mutta kroppa ei tee perässä. Tiedät, että on aika tehdä pysyvä muutos, mutta epäilet itsekin, onko se kohdallasi ikinä oikeasti mahdollista.

Tavataan viikoittain sinulle sopivien treenien merkeissä, viilataan ruokavalio sinun elämääsi ja arkeesi sopivaksi (ei mitään ihme kikkailuja!) ja jutellaan niistä kompastuskivistä, joihin uusi elämä pukkaa aina pysähtymään.

 

Peruspirkon palikat kuntoon 3 kk / 229 € kk / 12 tapaamista 

10 vuotta tahkottu salilla ja jumpissa ilman varsinaista silminnähtävää kehitystä, arkipäivät laihtarilla salaatin voimin ja viikonloppuna vähän herkkuja, koska maanantaina on taas maanantai. Jos tämä oravanpyörä alkaa piisaamaan, on tämä sopiva setti sinulle. Katsotaan salilla tekniikat kuntoon, mietitään kausisuunnitelma vastaamaan tavoitettasi ja sumplataan lautasen sisältö sellaiseksi, että alkaa tapahtua.

Tuplamutsi 3 kk / 99 € kk per henkilö / 6 tapaamista

Kaksi samassa jamassa olevaa mutsia kohti parempaa oloa! Valmennus pitää sisällään kaksi yhteistä tapaamista kuukaudessa, molemmille omat ruoka-analyysit, treenisuunnitelmat ja henkilökohtaisen etätuen. Tapaamisten välissä pidetään tiiviisti yhteyttä viestien välityksellä!