Personal Training

Maanantai / tammikuu / loman jälkeen. Pitäis ryhdistäytyä ja pysyä ruodussa. Tarviin jonkun, jolle olla tilivelvollinen. 

Pisteiden laskeminen, verkkovalmennukset, kalorinlaskemiset, sopat, karppaukset, rahkat ja kanat. Maanantaina se alkaa, torstaihin mennessä se on yleensä jo ohi, joskus jo maanantaina iltapäivällä. Koko ajan on huono omatunto. Paino on jojoillut jo vuosikausia. Arkipäivät koitetaan painaa laihtarilla salaatin voimin ja viikonloppuna ja/tai iltaisin repsahtaa herkuttelujen puolelle. Pää haluaisi mennä, mutta kroppa ei tee perässä. Tiedät, miten sun pitäisi syödä, mutta käytännössä vuosikausien laihduttelun ansiosta suhtautuminen ruokaan on jo ihan venkoutunutta. Tiedät, että on aika tehdä pysyvä muutos, mutta kaikkien näiden vuosien jälkeen epäilet itsekin, onko se kohdallasi ikinä mahdollista.

Elämäntapamuutos 

Laihduttamisen lopettaminen ja terveellisen, omaan elämään ja arkeen sopivan ruokavalion ja treenirytmin etsiminen ei ole lyhyt eikä kivuton prosessi, mutta se on sen arvoinen. Kun elämäntapana on vuosikausia ollut laihduttaminen ja itsensä soimaaminen, on vaikea päästää irti kilojen ja grammojen tuijottelusta. Se on kuitenkin ainoa tapa päästä sellaiseen tilanteeseen, jossa

  • olet oikeasti tyytyväinen itseesi sellaisena kuin olet
  • energia- ja vireystasosi nousevat
  • terveydentilasi ja kuntosi kohenee
  • paino alkaa hakeutumaan ns. ”hyvän olon painoon”

Valmennuksessa käydään läpi koko laihdutushistoria ja puretaan päästä ne uskomukset, jotka pitävät sinut laihdutuksen ja lihomisen oravanpyörässä. Viilataan ateriarytmi vastaamaan sinun päivääsi ja tehdään ruokavalioosi ja treenikalenteriisi sellaisia muutoksia, joihin juuri nyt pystyt oikeasti sitoutumaan. Ei kikkailla ravintolisillä ja erikoisratkaisuilla – syödään sitä samaa ruokaa kuin muukin perhe ja harrastetaan sellaista liikuntaa, joka on sinulle mieluisaa.

Kuka vaan voi aloittaa minkä tahansa kuurin. Se on helppoa, niin kuin tiedät. Mutta sanopa itsellesi ääneen: ”mä en laihduta enää ikinä.” Siitä irti päästäminen on h*lvetin pelottavaa, eikö? Siihen, jos johonkin, tarvitaan joku, kenelle olla tilivelvollinen.

Pistä viestiä, niin treffataan vaikka kevyen kävelylenkin tai kahvikupin merkeissä, ihan maksutta. Jos kemiat kohtaa, niin laitetaan prosessi käyntiin!

12 kk / 219 € kk / 44 tapaamista
6 kk / 219 € kk / 22 tapaamista 

Toiminta-alueena Personal Training Turku, Naantali, Merimasku, Rymättylä, Raisio, Masku ja lähikunnat.

maija@supermutsi.com / 040 830 7616