Työnohjaus

Työnohjaus on prosessi, jonka pohjimmaisena tarkoituksena on työhyvinvoinnin lisääminen. Prosessin aikana työntekijä, yrittäjä tai tiimi pääsee ammattitaitoisen työnohjaajan avulla käsittelemään ja kehittämään omaa työtänsä, suhtautumista työhön sekä avaamaan uusia näkökulmia työn tekemiseen.

Parhaimmillaan oikein ajoitettu työnohjaus ennaltaehkäisee konflikteja työpaikalla, estää burnoutin, sitouttaa avainhenkilöt yritykseen, antaa yksinyrittäjälle mahdollisuuden reflektoida omia ajatuksiaan, kerää pirstaloituneen tiimin yhteen tai motivoi työntekijää tekemään työnsä taas siitä innostuneena!

Ratkaisukeskeisessä työnohjauksessa vältetään ongelmavyyhdissä vellomista ja alkukartoituksen jälkeen pidetään katse tulevassa. Työnohjauksen aikana pyritään keskittymään niihin asioihin, joihin ohjattava pystyy aidosti itse vaikuttamaan.

Työnohjaus voi olla tilanteesta riippuen lyhytkeistoista (3-5 tapaamiskertaa) tai jatkuvaa 1-2 viikon välein. Se voidaan toteuttaa työpaikalla tai työpaikan ulkopuolella.

Työnohjaus / Opiskelijahinta 45 € / h + alv 24 %

Millä meriiteillä?
Opiskelen Turun Ammattikorkeakoulussa ratkaisukeskeistä työnohjausta. Valmistun keväällä 2020. Pohjakoulutukseltani olen markkinointipuolen tradenomi ja olen kerryttänyt henkilöstöhallinnon työkokemusta erilaisista työympäristöistä 15 vuotta ennen oman osakeyhtiön perustamista. Työhistorian arkistoista löytyy mm. lomautuksiin ja irtisanomisiin johtaneet yt-neuvottelut pöydän molemmilta puolilta katsottuna, pieniä ja keskisuuria työyhteisöjä, yrityksen räjähdysmäisen kasvun näkeminen etupenkiltä ja myös henkilökohtainen burnout. Kaikesta on opittu ja selvitty! Omien kokemusten ja yrittäjyyden takia ihmisten hyvinvointi työpaikalla ja työpaikan ulkopuolella on lähellä sydäntäni. Joskus pienikin oivallus voi muuttaa koko työpaikan ilmapiirin. Lopulta kaikki on kiinni siitä, miten asioihin suhtaudumme.

Ota yhteyttä: maija@supermutsi.com / 040 830 7616